Sletting av opplysningene dine
Du kan når som helst be om sletting av Voooya-kontoen din og alle tilknyttede personopplysninger, enten du registrerte deg med e-post eller via Google, Apple eller Facebook.
Slik gjør du det
Send en e-post til contact@voooya.com fra e-postadressen som er knyttet til kontoen din, med emnet «Sletting av kontoen min». Vi gjennomfører slettingen innen maksimalt 30 dager og bekrefter det på e-post.
Dette slettes
- Kontoen din (e-post, navn, profilbilde og eventuelt kryptert passord);
- Påloggingsøktene dine;
- Favorittene dine og lagrede lister.
Slettingen er endelig og kan ikke angres. Hvis du logget inn via Google, Apple eller Facebook, kan du også trekke tilbake Voooyas tilgang direkte i sikkerhetsinnstillingene for kontoen din hos denne leverandøren.

